Op 4 november 2022 waren we voor onze jaarlijkse ALV uitgenodigd in de prachtige winkel van Feliz Novia in Zuidhorn.

Hanneke en Sabrina vertelden enthousiast over het avontuur dat ze samen zijn aangegaan door het openen van hun eigen bruidsmodezaak. Hanneke is daarnaast ook actief als weddingplanner en Sabrina als trouwfotograaf. Inmiddels zijn er al twee bruidsbeurzen georganiseerd en komen de bruiden overal vandaan om hun ideale trouwjurk te vinden bij Feliz Novia.

Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd door de prachtig gevulde borrelplanken van Madame Laurine vol met heerlijke streekproducten.

Onze voorzitter Ronald heeft verteld over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waarbij we als Kredietunie Westerkwartier 6 kredieten hebben mogen verstrekken die allen succesvol waren. Op dit moment lopen er nog twee kredieten, maar om rendabel te blijven zullen dit er meer moeten zijn. Ronald heeft hierbij zijn zorgen uitgesproken.

Het aankomende jaar zal dan ook een jaar zijn dat in het teken staat van het aantrekken van nieuwe kredietnemers en het vergroten van de zichtbaarheid, waardoor we hopelijk nog vele jaren met dit prachtige initiatief verder kunnen. Hier hebben we uiteraard onze leden bij nodig, dus wordt vervolgd.