Op 10 mei vond bij Accres Accountants en Belastingadviseurs, lid van de Kredietunie Westerkwartier, de 4e Ondernemersheem Westerkwartier bijeenkomst plaats. We werden ontvangen door de eigenaren Jan Veenstra en Jan Erik Nauta.

Het Ondernemersheem Westerkwartier bindt en verbindt ondernemers in het Westerkwartier. Deze keer waren we te gast bij Accres Accountants en belastingadviseurs, waar nu ook Credion gevestigd is, vertegenwoordigd door ons lid Arthur van Zwol.

Casussen over de veranderende wereld

We werden door de algemeen directeur van Credion Nederland Carlo van der Weg, meegenomen in de veranderende wereld van bedrijfsfinancieringen. Hij deed dat aan de hand van een aantal concrete casussen.

Credion – maatwerk financieringen

Financieren is maatwerk, maatwerk dat geleverd wordt door Credion. Zij zoeken de meest optimale financieringsvorm in opdracht van de kredietnemer. Een vorm die past bij de ambitie en de mogelijkheden van de aanvrager. Ook voor minder grote financieringsaanvragen, bijvoorbeeld vanuit het MKB is er deze dienstverlening die er vaak toe leidt dat er combinaties van financiers gezocht en gevonden worden.

Wie weet biedt Credion in de toekomst wel samen met de Kredietunie een financieringsoplossing voor u in het Westerkwartier!

Een wederom zeer geslaagde en interessante middag met een mooie opkomst van ca. 25 leden en een aantal aspirantleden.