Het moment na ondertekening van de kredietovereenkomst, vlnr Hanneke, Sabrine, Ronald (voorzitter kredietunie) en Arthur (voorzitter Kredietcommissie)

 

Het nieuwste initiatief dat onze kredietunie helpt mogelijk maken, gaat over de start van een bruidsmodezaak in Zuidhorn.

Het is een lang gekoesterde droom van Sabrine (trouwfotografe) en Hanneke (weddingplanner) om een eigen bruidsmodezaak te starten. Deze droom gaan zij nu waarmaken met de start van hun winkel in Zuidhorn; “Feliz Novia” ofwel ‘Blije bruid’.
Sabrine en Hanneke hebben elkaar leren kennen als collega’s in de bruidsmode zaak waarin zij nu werkzaam zijn. Zij merkten dat er onvoldoende ruimte was om hun eigen creativiteit en enthousiasme tot uitdrukking te laten komen.

De dames over hun filosofie

“Een pas-afspraak bij ons gaat verder dan alleen het passen en kopen van trouwjurken. Wij onderscheiden ons door de bruid een trouw-belevenis te bieden dankzij onze samenwerkingen met partners in de branche. We maken een feestje van iedere pas-afspraak en bieden daarbij inspiratie voor de invulling van de bruiloft. Daarnaast is Sabrine fotograaf en Hanneke een Weddingplanner. Dit zijn extra diensten die wij als Feliz Novia kunnen aanbieden. Wij helpen niet alleen met de jurk maar wij kunnen ook meedenken naar de behoefte van de bruid. Wij kunnen andere leveranciers aandragen. En een plan maken voor de rest van hun bruiloft.”