Marije Teunissen-Dijkstra
Welmoed van den Berg-van der Pol
MW Notariaat

W www.mwnotariaat.nl
E info@mwnotariaat.nl
T (0594) 612 033

 

Wie zijn jullie en sinds wanneer zijn jullie lid geworden?

Wij zijn Marije Teunissen-Dijkstra en Welmoed van den Berg-van der Pol. Wij zijn samen eigenaar van MW Notariaat. MW Notariaat is een notariskantoor te Grootegast in de gemeente Westerkwartier.

Per 1 juli 2018 ben ik, Marije Teunissen-Dijkstra, tot notaris benoemd te Grootegast en hebben Welmoed en ik samen het notariskantoor notaris A.B. Volders overgenomen.

Op ons kantoor verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden. Ons kantoor heeft een algemene praktijk, hetgeen inhoudt dat wij ons bezighouden met alle facetten van de notariële praktijk. Zo houden we ons bezig met de familierechtpraktijk, waarbij u vooral moet denken aan testamenten, samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden, erfrecht/nalatenschappen, levenstestamenten en schenkingen. Daarnaast houden we ons bezig met de overdracht van woningen en landerijen, het oprichten van Besloten Vennootschappen, maar ook met bedrijfsoverdrachten en verdelingen.

Bij ons staat de persoonlijke benadering voorop en zijn wij graag een juridische adviseur bij belangrijke momenten in een mensenleven.

Wij zijn sinds 2019 lid van de Kredietunie.

 

 

Vanuit welke functie zijn jullie lid geworden van de Kredietunie?

Wij zijn lid geworden omdat wij het doel van de Kredietunie om ondernemers in het Westerkwartier te ondersteunen een warm hart toedragen. Dit is belangrijk voor de economie binnen onze mooie regio.

 

Wat is jullie ervaring tot nu toe met de Kredietunie?

Onze ervaring met de Kredietunie is dat de leden hun best doen om de ondernemers in de regio te ondersteunen. Er zijn inmiddels 5 kredieten aan ondernemers uit de regio verstrekt. Door het verstrekken van deze kredieten konden deze ondernemers hun bedrijf blijven uitoefenen/voortzetten, hetgeen ook weer goed is voor de economie in de regio.

 

Wat zouden jullie kunnen betekenen voor de andere leden?

Wij hebben veel ervaring met het oprichten van Besloten Vennootschappen en maken regelmatig uitgebreide testamenten en algehele volmachten speciaal voor ondernemers.

Als mensen meer willen weten over het oprichten van een Besloten Vennootschap of het opmaken van een testament of algehele volmacht, dan zijn ze bij ons aan het juiste adres.