Klaas Michiel Elema
Opvoeden een kunst

W www.opvoedeneenkunst.nl
E
T 06-44107889

 

Wie ben je en sinds wanneer ben je lid geworden?

Mijn naam is Klaas Michiel Elema. Ik ben lid geworden van de Kredietunie Westerkwartier bij de oprichting daarvan.

Op dat moment was ik organisatieadviseur. Ik ondersteun organisaties bij verschillende organisatorische vraagstukken.

 

Vanuit welke functie ben je lid geworden van de Kredietunie?

Ik ben lid geworden om het goede initiatief dat de Kredietunie heeft te ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat het ondernemerschap in het Westerkwartier ondersteuning krijgt van ondernemers. Daarmee ondersteunen we de economie van de regio en daarmee dus ook de leefbaarheid in het gebied.

 

Wat is jouw ervaring tot nu toe met de Kredietunie?

Mijn ervaring bij de Kredietunie is dat de leden die lid zijn, dezelfde waarden uitdragen en gezamenlijk een verantwoordelijkheid nemen om met elkaar verder te komen en andere ondernemers daarbij te ondersteunen. Het is bovendien een inspirerende club met interessante en vaak innovatieve mensen die openstaan voor anderen en willen leren van elkaar.

 

Wat zou je kunnen betekenen voor de andere leden?

In mijn werk fungeer ik vaak als sparringpartner, ik breng graag alternatieve denkbeelden en strategieën in, in veranderingsprocessen. De dienstverlening heb ik “Side-Kick” genoemd. Een maatje, collega die naast je staat en je helpt om om te denken. Heb je een vraagstuk op strategisch- of tactisch gebied, heb je een HRM vraagstuk of botert ‘t niet zo in jouw team dan kan ik je daar bij helpen. Mocht je een persoonlijke sparringpartner nodig hebben of zo nu en dan eens iemand hebben om tegenaan te praten over jouw vraagstuk dan help ik je graag.