Jan-Pieter Eitens
ACE Administratie & Coaching Eitens

W www.eitens.com
E jp@eitens.com
T 06-51262168

 

Wie ben je en sinds wanneer ben je lid geworden?

Ik ben Jan-Pieter Eitens. Sinds ca. 30 jaar ben ik werkzaam als controller/administrateur en heb diverse functies binnen het management van diverse bedrijven vervult. Doordat ik mij altijd verdiep in het reilen en zeilen op de werkvloer van de onderneming, weet ik als geen ander waar de knelpunten liggen en waar succes behaald kan worden. Dit onderdeel beschouw ik altijd als het stuk coaching van de ondernemer. Mijn mening is dan ook dat je als boekhouder altijd moet trachten meer voor de ondernemer te betekenen dan alleen het aanleveren van de cijfers. Ik ben lid geworden in 2019.

 

Vanuit welke functie ben je lid geworden van de Kredietunie?

Ik ben lid geworden als eigenaar van ACE Administratie & Coaching Eitens met als achterliggende gedachte meer betrokken te zijn bij het ondernemersklimaat en het stimuleren het ondernemerschap in het algemeen binnen het Westerkwartier.

 

Wat is jouw ervaring tot nu toe met de Kredietunie?

Het is een gezellige bonte verzameling van ondernemers waar nieuwe ideeën worden opgedaan en gekeken wordt naar mogelijkheden voor onderlinge samenwerking en het stimuleren van het ondernemersklimaat.

 

Wat zou je kunnen betekenen voor de andere leden?

Een betrokken boekhouder die ontzorgt door administratie, belastingadvies, en coaching.